Logo
(v pracovní dny 10-18 h)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA

1.   Obchodní společnost:

Ilona Picmausová
se sídlem U Letenského sadu 1294/6, Praha 7
IČ: 87003708, DIČ: CZ7957242689
(dále jen "správce osobních údajů")
 

zpracovává ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen "Nařízení"), následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu (příp. sídlo)

 

2.   Výše uvedené údaje jsou nezbytné pro zpracování Vaší objednávky a budou správcem osobních údajů uchovány 10 let, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší.

 

3.   K výše uvedeným údajům má dále přístup společnost Golemos s.r.o., se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, České Budějovice, jakožto poskytovatel služby Eshop-rychle.

 

4.   Poskytnete-li správci osobních údajů souhlas, mohou Vám být na uvedenou e-mailovou adresu, příp. telefonní číslo zasílána obchodní sdělení. Souhlas se zasíláním těchto sdělení lze kdykoli zrušit.

 

5.   Správce osobních údajů nemá zřízenu osobu tzv. pověřence.

 

6.   Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky eshop.bioletna.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

Jde o malé datové soubory, které webová stránka automaticky ukládá v návštěvníkově počítači. Standardní webové prohlížeče podporují správu cookies, v jejímž rámci můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití. Detailnější informace naleznete v nápovědě Vašeho prohlížeče.

Pokud má Váš prohlížeč použití cookies povoleno, máme za to, že dáváte správci Vašich osobních údajů souhlas s jejich využítím.

 

7.   Podle Nařízení máte právo:

  • kdykoli zrušit zasílání obchodních sdělení
  • vědět jaké Vaše osobní údaje jsou zpracovávány
  • vznést námitku proti způsobu zpracování Vašich osobních údajů
  • na přístup k Vašim osobním údajům a tyto aktualizovat nebo opravit
  • požadovat výmaz Vašich osobních údajů
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů
  • na soudní ochranu, pokud máte za to, že Vaše práva podle Nařízení byla porušena