Logo
(v pracovní dny 10-18 h)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000 Kč a máte dopravu ZDARMA

1.   Tímto udělujete obchodní společnosti:

Ilona Picmausová
se sídlem U Letenského sadu 1294/6, Praha 7
IČ: 87003708, DIČ: CZ7957242689
(dále jen "správce osobních údajů")
 

souhlas ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen "Nařízení"), ke zpracování následujících osobních údajů:

  • jméno a příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu (příp. sídlo)

 

2.    Výše uvedené údaje budou zpracovány za účelem zřízení a administrace uživatelského účtu a budou správcem osobních údajů uchovány 10 let, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší.

 

3.   K výše uvedeným údajům má dále přístup společnost Golemos s.r.o., se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, České Budějovice, jakožto poskytovatel služby Eshop-rychle.

 

4.   Podle Nařízení máte právo:

  • kdykoli zrušit zasílání obchodních sdělení
  • vědět jaké Vaše osobní údaje jsou zpracovávány
  • vznést námitku proti způsobu zpracování Vašich osobních údajů
  • na přístup k Vašim osobním údajům a tyto aktualizovat nebo opravit
  • požadovat výmaz Vašich osobních údajů
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů
  • na soudní ochranu, pokud máte za to, že Vaše práva podle Nařízení byla porušena